Hout voor massagetafel

FALKNER MASSAGETAFEL

Handgemaakt in Oostenrijk

KWALITEIT, ADVIES EN ERVARING

Of het nu gaat om een massagetafel, een massagetafelhoes of opbergmateriaal - al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Afhankelijk van het model worden onze massagetafels en massagetafels aangepast aan uw wensen. Ook als u een extra brede elektrische massagetafel nodig heeft, vindt u deze bij ons. Bijpassende rolkrukken in de kleur van uw massagetafel maken ook deel uit van ons assortiment.
Hout staat voor vertrouwen in de kracht van de natuur. Dus in ons gevoel van natuurlijkheid, warmte en geborgenheid eigenschappen die we altijd proberen op te nemen in onze producten. Ook in onze showroom kunt u onze massagetafels bezoeken en testen. Bezoek ons en u vindt gegarandeerd de massagetafel die precies aan uw individuele wensen voldoet.
Hout voor de massagetafel

WAAR STAAT FALKNER VOOR

  • Individueel advies
  • Beste kwaliteit
  • Innovatief en trendbewust

Omdat het ambacht hier al eeuwen in stand wordt gehouden. Omdat het Böhmerwald de bakermat is van het spreekwoordelijke Mühlviertel-arbeidsethos en de daarbij behorende kwaliteitsnormen. En omdat het hout waaruit wordt gesneden hier in alle rust groeit. Daarom staat ons Falkner synoniem voor eersteklas timmerwerk. En omdat de kwaliteit van een product alleen maar toeneemt met ervaring, bouwt Falkner al meer dan 30 jaar massagetafels. Want net als de therapeut of de masseur moet de behandeltafel persoonlijkheid hebben en vertrouwen uitstralen.

Detail van het hout van de massagetafel

SAMEN MET DE PROFESSIONAL

In voortdurende samenwerking met toonaangevende therapie- en massagepraktijken, zijn de behandeltafels van Falkner uitgegroeid tot perfecte samensmelting van hart, geest, en ziel.